Fabrica de Furaje Combinate si Concentrate (FNC)

Fabrica de Furaje Combinate si Concentrate ofera produse de calitate...

Fabrica de Furaje Combinate si Concentrate (FNC)

Investitia FNC (Fabrica de Furaje Combinate si Concentrate) este realizata partial cu fonduri europene si se bazeaza pe tehnologia firmei germane NEUERO.

FNC-ul dispune de propria receptie si de cinci celule exterioare de depozitare a principalelor materii prime: srot de soia, srot de floarea soarelui, porumb, grau si orz.  

Se macina aceste materii prime cu ajutorul a doua mori performante, dupa care macinisul este extras automat, impreuna cu premixuri si alte ingrediente si introduse in mixer. Materialul mixat este apoi comprimat in peleti / granule sau material brizurat, functie de reteta aleasa, dupa care se trece la ambalarea automatizata, respectiv paletizarea semiautomata.

Toate procesele si etapele sunt atent supervizate prin cantarire automata si documente de trasabilitate specifice.

Retetele obtinute dau garantia ca ingredientele si continutul de nutrient de pe eticheta reflecta intocmai continutul din saci.

Avem retete deosebite, facute dupa experienta de o viata a celor mai buni nutritionisti si medici veterinari din tara.

Avem game diverse, pentru diferite stadii de varsta ale animalelor, precum si impachetare la saci de: 10 kg, 25 kg, 35 kg si big bag.

Iesim pe piata cu preturi onorabile si asiguram vanzari la magazinele proprii si prin distribuitori autorizati, iar platile se pot face prin orice modalitate. Avem si o prezenta on-line, pe linie de vanzari ale produselor proprii de la FNC, precum si alte produse pentru animale de companie.

Mai multe informatii despre produsele FNC, preturi, comenzi, sunt disponibile pe magazinul nostru online: www.nutrispor.ro.


Activitati