Despre noi

Cateva cuvinte despre ferma Holleman Agro Prod...

In 2015, asociatii firmei Holleman au facut un plan de actiune si au infiintat ferma din Frasinet (sat Clanita), apeland la cei mai buni consultan?i din domeniu.

Holleman a investit o suma importanta de bani in:

  • Reconstructia magaziei principale, prin proiectarea si constructia unei podele cu aerisire si ventilare pe toata suprafata, inaltarea cu un metru a zidurilor, intarirea acestora, constructia unui acoperis cu bolta care permite descarcarea camioanelor de cereale specializate, cu basculare verticala;
  • Reconstructia si modernizarea birourilor si a unor spatii de locuit pentru anumiti angajati, la nevoie;
  • Turnarea drumului de la poarta pana in spatele fermei si a unui platou in spatele magaziei;
  • Constructia unei fabrici de furaje concentrate si combinate (FNC) si a unei statii de selectare si tratare a semintelor;
  • Constructia unui siloz de depozitare a cerealelor, cu capacitatea de 9,000 de tone, avand 6 celule egale a cate 1,500 de tone, precum si urcator;
  • Constructia unei noi magazii.

Totodata, compania a achizitionat diverse echipamente pentru lucrul si ameliorarea terenului, intretinerea culturilor si recoltatul acestora, astfel incat se pot lucra pana la 3,000 de hectare de teren agricol.

Respectam cu strictete tehnologia indicata pentru fiecare cultura si intelegem disciplina muncii in agricultura, actiunea exacta la momentul propice, cu cele mai avansate utilaje. Punem accent pe pregatirea tuturor celor implicati, la toate nivelele de actiune, in cadru organizat, cu dealerii de utilaje, cu input-uri primite din partea celor de la Universitatea De Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti etc.

Folosim invatamintele celor mai destoinici agricultori din zona si colaboram cu specialisti consacrati.

Firma Holleman are afaceri in domeniul transporturilor agabaritice si agricole, mutarilor si manipularilor industriale, expeditiilor de marfuri generale si a facut afaceri doar in mediul privat, dobandind, prin seriozitate, o buna reputatie la nivel european.

Firma Holleman si reprezentantii acesteia cred in valori, precum: munca cinstita, intrajutorare, respect reciproc, tinerea cuvantului dat, dezvoltare durabila, pe baze sanatoase si legale.

Ferma este dotata complet pentru a lucra eficient culturile de pe terenurile aflate in proprietatea sa sau arendate, de pe raza comunelor Frasinet, Galateni, Blejesti, Babaita, Olteni, etc.