Transport cereale si sroturi

Transport cereale si sroturi

Pe langa comercializarea de cereale, Holleman Agro ofera independent transporturi de cereale, oleaginoase si sroturi, in functie de cerintele clientilor, oriunde pe teritoriul tarii si in Europa, prin intermediul propriei flote.

  • Expertiza logistica ne permite sa realizam in mod eficient, maxima siguranta si promptitudine, toate tipurile de transport intern si international: rutier, feroviar, fluvial si maritim. Mijloacele noastre de transport dispun de toate licentele si autorizatiile, necesare desfasurarii activitatii de transport.
  • Detinem flota proprie de vehicule specifica transporturilor de cereale vrac, plante oleaginoase si big bags-uri, toate avizate sanitar veterinar. Parcul nostru auto contine autocamioane echipate cu bene marca Schmitz si Wielton, ce pot transporta pana la 26 de tone. Fiecare bena cantareste 5,900 kg, un avantaj pentru clientii ce doresc sa transporte incarcari mai mari.
  • Oferim servicii de transport maritim, fluvial si feroviar.
  • Personalul dedicat ce asigura serviciile de transport detine certificarile si calificarile necesare, garantand efectuarea transporturilor de cereale in cele mai bune conditii.

Toate acestea contribuie cu succes la dezvoltarea colaborarilor pe termen lung, reusind sa atingem gradul cel mai inalt de satisfactie al clientilor nostri. 


banner holeman agro ro